Hjälp → Så här registrerar du dig

Så här registrerar du dig

1. Ladda ner LINK-mobilapp i din appbutik.

2. Öppna appen och tryck på knappen "Registrera dig" nederst på skärmen:

3. Ange ditt mobilnummer när du ombeds:

4. Ange koden du får via SMS (textmeddelande) och tryck på knappen "Anslut":

5. Lägg till betalningsmetod: kreditkort, betalkort, eller Apple Pay / Google Pay:

6. En del städer kräver att LINK verifierar din ålder genom att skanna ett körkort eller ID-kort. Om din stad kräver det kommer LINK-appen automatiskt att be dig skanna ditt ID.